{ Foto- och bokblogg á la Frida -

Släpp inte taget


Mike och Tia Baye har aldrig kunnat föreställa sig att de skulle spionera på sin 16-åringe son Adam. Men efter Adams vän tog livet av sig förändrades adams beteende och föräldrarna bestämmer sig att installera ett spionprogram på hans dator. Då de inser att deras älskade son är inblandad i något värre än vad de kan anat försvinner Adam spårlöst.

Poliserna intresserar sig hellre på en seriemördare än en unge som har försvunnit så de måste agera själva. De måste hitta sin son. Innan det är för sent.

 

Jag har börjat inse att jag gillar thrillerböcker mer och mer! Den här boken var toppen! Jag kunde inte lägga ifrån mig den! Det är nog precis alla känslor inblandade och bäddade i en hel historia.

Om det finns ett minus med boken var att det kanske var lite för många personer att hålla reda på. När man väl hade lagt ner boken och började läsa efter ett tag så fick man tänka efter en liten stund innan man visste vem det var.

 

På många böcker står det ”spänning från första till sista sidan”. I de böckerna är det antingen en trög eller en dålig början, eller en trög mittendel. Men i den här boken höll den meningen!

Jag längtar att få läsa mer av Harlan Cobens böcker!

 

Titel: Släpp inte taget

Författare: Harlan Coben

Betyg: 5/5

Serie: -

Lästes ut: 23/6 -10


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback