{ Foto- och bokblogg á la Frida -

Väktarens misstag


Väktarens misstag av Joseph Delaney

5/5

 

Tom är i stor fara! Djävulen själv är troligen efter honom och kommer säkert att skickar en av sina mörka tjärare för att göra slut på honom. Det är därför det jätteviktigt att Tom lär sig att försvara sig och attackera. Så Väktaren skickar Tom till sin gamle lärling Bill Arkwright för att träna Tom. Bills träningsmetoder är hårda och tar alla krafter och tålamod ifrån Tom. Hemlängtan växer i Tom och han orkar snart inte längre att tillbringa sex månader vid ett träsk. Men det är träsket som de måste hota.

 

Varje bok ifrån Väktarserien blir allt mer och mer spännande och alla känslor hänger på en skör tråd. Alla hemligheter och olösta svar kommer så småning om fram och jag själv kan inte lugna ner mig. Det jag tycker om med denna bok är att två hundar får träda fram i boken som jag gillar starkt. Och att man får träffa en annan väktare som gör precis tvärt emot än vad Väktaren själv gör det.

 

Man är rädd själv hela tiden. Man vet aldrig vem det är som står ensam i dimman framför sig. Man hinner fantisera och skrämma upp sig innan man vet svaret och det är en fördel med boken. Jag har aldrig läst en bok eller en bokserie som skrämmer upp mig totalt! Nu är jag rädd för att få en klo genom min kind på kvällarna.

 

Detta är femte delen i serien av Väktarböckerna.

Andra böcker i serien (totalt 6 just nu): Väktarens lärling, Väktaren förbannelse, Väktarens hemlighet, Väktarens strid, Väktarens offer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback