Bydalens vy


Canon EOS 450D + Canon EFS 18-55mm f/3.5-5.6


Ett födelsedagsbarn inom bokvärldenJa, idag fyller Amelie (ameliesboktips.blogg.se) år!!! 16 tror jag :P Det är värt ett inlägg tycker jag!! Och Amelie ha en underbar födelsedag och din present ligger och väntar!

Jag saknar dig, jag saknar dig! - Pohl & Gieth


Canon EOS 450D + Canon EFS 60mm f/2.8

Hon är borta.
kommer aldrig tillbaka
aldrig någonsin.
Borta för alltid.

Hon är död.
Jag kan inte
vill inte tro det.
Det är ju omöjligt.

Hon var här
för en sekund sedan,
skrattade, pratade
så lycklig och levande.

Så tog hon ett steg,
bara ett enda
och livet blir aldrig
sig likt igen.

Hela mitt liv
har hon varit hos mig,
aldrig
var vi ifrån varandra.

Nu
och för resten av livet
måste jag klara mig
henne förutan.

Men hennes minne lever
här i mitt hjärta.
Här har hon sig egen plats
och får stanna för alltid.

...

Alla är så himla ledsna, Cilla. Speciellt jag, så jävla ledsen. Jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig!

s.106-107

Cilla och Tina heter de. Enäggstvillingar är de och ska fylla fjorton år i sommar. Men det får Cilla inte vara med om – hon kommer snart att dödas i en trafikolycka.


Jag tycker att dikten som Tina skriver om händelsen i boken beskriver allt på ett underbart sätt och satte den som handlig.

Jag älskar boken! Den innehöll säkert allt som man begär av en bok plus det där lilla extra! Boken gör sig unik på många sätt. Språket är verkligen en unik sak i sig. Alla ni som har läst "Hata Romeo" älskar nog boken för att den skrivs i du-form. I den här boken så vidare sig inte dialogerna så tydligt. När något säger något så är det inga citattecken eller talstreck, bara en vanlig mening. Det förvirrande mig rejält i början men jag lärde mig att älska det.

Historien måste man säga är unik. Ett enäggstvillingspar som ha levt hela sina liv tillsammans så dör ena. Såklart blir det jobbigt för den andra, men mest jobbigt för omgivningen tror jag för dem kommer alltid att se båda personerna i en. Det är en av sakerna som utspelar sig i boken.

När man läser boken känns den verkligen äkta. Nyss läste jag att Kinna Gieth som har hjälpt Peter Pohl att skriva boken berättar sin historia. Hon hade en tvillingsyster vid namn Jenny. Det var verkligen en sorlig historia.
Boken skrevs 1992, men känns verkligen modern. Inte för att jag har läst den med den nya framsidan utan språket och ungdomarnas beteende i boken kunde lika gärna utspela sig just nu. Alltså har inte så mycket ändrats på ca 20 år.

Boken kommer på film nu på slutet av det här året. Jag ser verkligen fram emot att se filmen!


Titel: Jag saknar dig, jag saknar dig!
Författare: Peter Pohl och Kinna Gieth
Betyg: 8/10
Serie: -
Sidor: 272
Orginalspråk: Svenska
Första meningen: "Nu är det april månad och hemma i Rosengården sitter två flickor, Cilla och Tina heter de."Då bär det av


Canon EOS 450D + Canon EFS 18-55mm f/3.5-5.6 | Mars 2010, Fjätevålen

Nu bär familjen av till Jämtland där man ska åka skidor för i år. Stället heter Bydalen, eller Bydalsfjällen, jag har ingen vidare koll. Men jag kommer ta med mig datorn och internetet och ska försöka blogga om det går. Om inte så vill jag önska er ett underbart sportlov!

Bokträffen1. Amelie och Nea | 2. Amelie och jag | 3. Jag och NeaLyckan, kärleken och meningen med livet - Elizabeth Gilbert
Ögat över månskäran - Libba Bray
Shutter Island - Dennis Lehane
Flickan från ovan - Alice Sebold
Brida - Paulo Coelho
Hope - Lesley Pearse

Vi blev fyra totalt idag på bokträffen. Jag, Amelie (ameliesboktips.blogg.se), Nea (boknea.blogspot.com)
och Anna (readingthisworld.blogspot.com). Anna var tyvärr tvungen att gå tidigare, men det var verkligen roligt! Jag gjorde 6 fynd så jag kommer inte att köpa något på länge. '

Är det någon som har läst någon av de böckerna jag har köpt??

Fjätervålen

Om en dag är ju det sportlov för min del, vilket jag borde vara glad över. Men nu är man lite däckad och nere pga att alla planer gick i krasch.
 Egentligen skulle jag och familjen vara i en skidort nära Idre, men vattnet hade frysit i stugan vi hyrde så vi ska inte åka dit!! Jag har varit där varje sportlov i hela mitt liv! Det känns som man bryter trationerna! Det är som att inte fira jul för mig! Så för tillfället känner jag mig verkligen deprimerad, men vad ska man göra? De andra i familjen har hittat en som kan hyra ut en stuga, fast inte ens i närheten så det blir en helt ny skidort.

Men nu kommer i alla fall bilder från förra året ifrån Fjätervålen som orten heter.


Canon EOS 450D + Canon EFS 18-55mm f/3.5-5.6

Fire - Kristin Cashore


Canon EOS 450D + Canon EFS 18-55mm f/3.5-5.6

Fire
exceptionella skönhet ger henne makt och inflytande. Människor som har ett svagt sinne kommer att göra allt för hennes uppmärksamhet, och för hennes kärlek.

Men skönhet är bara ovanpå huden, och under den har Fire en mänsklig bedömning av rätt och fel. Medveten om sin förmåga att påverka andra, och rädd för den, bor hon i ett hörn av världen bortom från människor - inte bara för att skydda dem också för att skydda sig från deras uppmärksamhet, deras misstro och till och med deras hat.

Ändå är Fire inte den enda fara för Dells. Om hon vill skydda sitt hem, om hon vill ha en chans att ångra de oförrätter i det förflutna, måste hon möta sin rädsla, sina förmågor, och en kunglig domstol full av mäktiga personer med anledning att misstro henne.Kan börja med att säga att Fire och Graceling har inget med varandra att göra, vilket gör att man kan läsa i vilken ordning som helst, men jag rekommenderar att läsa dem i ordning.

Början av boken var en aning tråkigt och man visste inte riktigt hur allt skulle fortsätta. Men när väl händelserna börja flöda blev allt intressantare och spännande. Det var som en mystiskt historia med en hake i sig. Jag kan ju säga att det finns få komplingar till Graceling så om man har läst den boken så lägger man märke till dem och det blir en aning roligare att läsa om dem. 

Jag hittade karaktärer jag älskade i den här boken som i Graceling. Fire var jag superglad för inte var den här tuffa tjejen som ska kunna göra allt och rädda världen. Visst, hon är rätt så modig med det betyder inte att man inte får känna andra käslor som ilska, glädje och sorg. Jag är lika glad som irriterad över hur många gånger Fire bölar i boken för saker och ting. Men det har man nästan en förståelse till efter att fått veta hennes uppväxt. Hon var ett väldigt starkt djup i sin historia som man kan fånga. Kristin Cashore skapade en stark kvinnlig karaktär redan i Graceling och skapar fler i den här. Japp, fler än en! Jag har stor beundran för Clara och Mila (tror jag hon heter). Alla kvinnor är starka på olika sätt. Och att Cashore visar att ett djup hos alla karaktärer, oavsätt hur djupt det ärså finns det i alla fall nåt att gräva i, även mänen i historien. Hon är så bra på att beskriva riktigt manliga män som ändå har en skör punkt som de skyddar. Karaktärer måste vara Cashore specialitet eller så fastnar jag bara för karaktärer lätt (men det tror jag inte på :P )

Titel: Fire
Författare: Kristin Cashore
Betyg: 9/10
Serie: Seven Kingdoms
Andra i serien: Graceling, Bitterblue
Sidor: 384
Orginalspråk: Engelska
Första meningen: "Larch often thought that if it hade not been for his newborn son, he never would have survived his wife Mikra's death."


Nora-teckning


Första: Work in Progress | Andra: Resultatet! <3

Detta är ju en supercool, lik och underbar grön teckning av omslaget "Borta med vinden" som jag inte har ritat utan underbare Nora!! När jag såg detta blev jag helt paff och var tvungen att säga "Det där liknar ju boken "Borta med vinden"".
Hon skrev tillbaka att hon hade blivit inspirerad när jag la upp omslaget på bloggen. Jag själv kunde inte släppa taget om det så jag frågade om jag fick publicera upp det i ett inlägg, och jag tror att ni redan vet svaret på den frågan.

Nora har både en fotoblogg och en vardagsblogg som ni jättegärna får kika in på! :DGuess what!


Canon EOS 450D + Canon EFS 60mm f/2.8

Är det någon som kan gissa vad jag har fixat till på mina naglar, och om en endaste säger Djurgården så lovar jag er, jag kommer att börja koka!

Och jag vet, bilderna blev lite korninga, men bättre med det än inget :)

Har tjuvstartat!

Jag och min buddy Louise bestämde oss att gå till akademibokhandeln på morgonen innan skolan. Hur tror ni att det slutade?? Jo, jag köpte fyra böcker men kom försent 20 minuter, men det var värt det!!!!
Kön inne i affär var oändligt lång!!!! Jag hade väldigt stor lust att rita hur lång den var, men det är väl lite överkurs.


Jag köpte till mig själv...
Borta med vinden av Margaret Mitchell
Älskade syster av Joyce Carol OatesTill mig och mammsen köpte jag:
Sticka accessoarer av Nina Sagulin

Både jag och min mamma älskar handarbete och nu efter att ha varit på symässan i Älvsjö så har vi en massa ideer och material så jag håller på att sticka en jäteskön halsduk (på bild). Så jag ska både sticka och läsa på sportlovet! :D Roligt va??

Köpte också till bara mamma:
One more slice av Laila Lindholm

Och, nej jag har fler böcker att köpa så jag ska köpa mycket mer på bokträffen på fredag. Ni som vill veta så blir vi fem st med mig och Amelie inräknade. Det kommer bli så roligt!! :D

Inför bokrean...... har jag kollat upp böcker som jag skulle kunna tänka mig att köpa och läsa.

Ful av Scott Westerfeld - En bok som jag har spanat in på en hel del och hört en massa bra kritik ifrån
Borta med vinden av Margaret Mitchell - Jag är helt såld på framsidan och baksidan
Hope av Lesley Pearse - Amina, min kompis köpte dem förra året och rekommenderar den stark
Älskade syster av Joyce Carol Oates - Verkar som en dunderbra bok


Vill också påminna om att idag är den sista dagen att anmäla sig till bokträffen på fredag!

I say love it is a flower

Canon EOS 450D + Canon EFS 18-55mm f/3.5-5.6


Bryta om - Åsa Anderberg Strollo


Canon EOS 450D + Canon EFS 18-55mm f/3.5-5.6

Jag heter Minna Krall och jag bor med min pappa Håkan, hans fru Anna och mina småsyskon august och Ella i en stor sekelskiftesvilla i Bromma. Pappa jobbar på Universitetet, men han har varit ledig och varit med oss hela sommaren. Jag ahr jobbat i en kiosk i Danmark, där Anna har sin familj. Jag är... en vanlig tjej. Helt normal...

Så börjar Minna sin presentation av sig själv och sitt liv när hon står inför Emma Larsson och alla andra idioter i nya klassen på gymnasiet i Skärholmen..
Men det är en lögn. Egentligen är det bara Eddie som vet hur pank och hungrig hon varit under sommaren och hur illa det luktar i den sunkiga lägenheten.
Eddie tycker att hon ska skita i skolan och hänga med honom till Sydamerika istället. Till ett nytt liv. Byta om, liksom. Bryta med allt det krångliga som blir när mamma skrivs ut från psyket trots att hon fortfarnade är sjuk.
men vem ska ta hand om mamma, om inte Minna gör det?

Bryta om
är en sårbar historia som man tyvärr inte kan släppa taget om. Minna har knappt några vänner, en pappa som har dumpat henne, en sjuk mamma som inte klarar sig själv, pank och ett förflutet som är inget att se tillbaka till. Jag har verkligen blivit tvungen att smälta allt innan jag började skriva en recension.

Många frågor och funderingar väcks under bokens gång och efteråt. Hur är verkligheten egentligen? Man ser från ett helt nytt perspertiv som inte kommer att ändra dig som person, men förstå så många andra.

Boken verkligen klämmer på med känslor, mest sorliga och jobbiga, men ibland händer det att det lyckliga lyser igenom. Spänningen i boken är det som gjorde att jag hängde kvar. Det byggs upp under bokens sidor, som ett torn av klotsar som aldrig störtar. Slutet var bra, men kanske inte det som jag hade hoppas på.

Väldigt bra bok för att varit utvald ifrån skolan.

Titel:
Bryta om
Författare: Åsa Anderberg Strollo

Betyg: 7/10

Serie: -

Sidor: 314
Orginalspråk: Svenska
Första meningen: "Hon slänger den använda tussen med nagellackremover direkt på golvet i tunnelbanevagnen."


SmårenoveringJag har redan på känn att en helt ny design inte kommer att komma förrän våren kommer. Så jag fixade lite med bilder som jag tog idag, och resultatet har ni framför näsan på er! :D

Tummen upp eller nej??

Påminnelse


Nu är det en vecka kvar innan bokträffen, så ni som kan anmäl er nu!! Sista dagen är på måndag den 21/2!! Anmäl er här!:amlii@live.seFörsta inläggetAndra inlägget

Namnsdagspresent


Canon EOS 450D + Canon EFS 18-55mm f/3.5-5.6

Datum: 18 februari
Namnsdag: Frida, Fritiof

Ja, idag är det jag som är namnsdagsbarnet, i alla fall en av dem. Och det var väldigt länge sen jag fick en present. Mamma var ivrig att ge mig den och det ni ser på bilden är stenar som man kan sätta på naglarna, i alla olika sorters färger! :D Jag blev superglad för den och ska använda dem när jag målar om mina naglar. Jag målade nyss om dem... Vilken osis... :)

Dragon's Oath; A House of Night NovellaDetta är till alla HoN-fans! I år den 12 juli kommer Dragon's Oath ut som är en House of Night novell om det som hände innan Zoey blev märkt, innan hon kom till House of night. Jag är verkligen spänd inför den här boken! Mer info om den finns här!

Glass houses - Rachel Caine


Canon EOS 450D + Canon EFS 18-55mm f/3.5-5.6

Claire Danvers är en sextonårig tjej som gick ut High School efter två år, och som nu går första året på College. Claire är van vid att bli mobbad på grund av sin intelligens, men det har aldrig varit så här förut. Monica Morrel och hennes gäng är rent utav mordiska. Gör man henne till åtlöje, så ligger man illa till. Detta är dock inte det största problemet, inte riktigt i alla fall. Grejen är den att Morganville - staden som colleget ligger i - är styrd av vampyrer. Inga lovey-dovey-vampyrer som vi vänjt oss vid, nej, de är mer som klassiska vampyrer. Onda och kalla. Man kan göra avtal med vampyrerna om att få Skydd. Man känner igen Skyddade människor genom deras armband. Monica är en bortskämd rik unge (borgmästarens dotter), så självklart har hon ju Skydd, och hon kan få vampyrer att göra henne tjänster.

Efter att Monica dödshotat Claire, vill hon inte återvända till korridoren. Hon ser en annons i tidningen, en annons från tre ungdomar som söker en till rumskamrat. Claire blir alltså en medlem i The Glass House (det är inget glashus, det ägs av en person med efternamnet Glass). Hon blir genast vän med dem, och de skyddar henne från Monica
.

Beskrivning och översättning härifrån

Glass houses var inget som imponerade på mig. Boken var för mig tråkig och orealistisk. Fantasy kan ju verkar äkta och ibland önskar man att det var det (som Harry Potter) men för mig var det bokens fall.
Språket var ointressant, inget att anmärka precis.

Jag tappade intresse för bok så mycket att jag inte förstod vad som hände ett par snuttar i boken. Det blir lätt så om man inte gillar boken i ett främmande språk.
Det enda som jag kan beröma är nog framsidan. Jag älskar typsnittet eller vad det kallas på texten. 
Den här serien är i alla fall inget jag tänker lägga energi på.

Titel: Glass houses

Författare: Rachel Caine

Betyg: 2/10

Serie: The Morganville Vampires (Book one)
Sidor: 248
Orginalspråk: Engelska
Första meningen: "On the day Claire became a member of the Glass House, somebody stole her laundry."


Hjärtan till er


Canon EOS 450D + Canon EFS 60mm f/2.8

Alla hjärtans dag är för mig en dag då jag visar min uppskattning till folk i min omgivning. Jag vill bara säga att jag är så glad att ha er som läsare alla där ute! Tack! <3


14:de Februari


Detta kollaget gjorde jag förra året.

Tyvärr har jag varit för lat för att göra en ny, eller är det pga mina upplevelser idag...
Min skola har som tradition att ha aktivitetsdag så idag har ajg fått använd mitt bollsinne rejält. Efter dagens matcher känner man sig helt slut, men det fanns energi att vara nervös kvar.
Jag har tagit min andra Gardasin-spruta. Jag är livrädd för sprutor. Jag drabbas alltid av panik och tror att jag kommer att svimma när som helst. Ni som också hatar sprutor, ni förstår hur det känns... Nu har jag en irriternade smärta i högerarmen som kommer sitta i ett tag antar jag.

Jag har läst ut Glass Houses, men jag har inte riktigt hunnit att sammanfatta och ta en bild av boken, så någon gång i vecka kommer den! Börjat läsa Fire av Kristin Cashore. Någon som har läst den? Hur var den? Ni som har läst boken beskriv den gärna med tre ord :) Kommer bli intressant vilka ord ni använder er av! :D

Ha den underbar alla <3 dag!

New ones


Canon EOS 450D + Canon EFS 18-55mm f/3.5-5.6

Ni vet att jag är helt besatt av nagellack, och nu när vårens nya färger har kommit kan jag inte motstå att köpa! De tre första ifrån vänster är tre nya. Har penslat på de tre just nu på naglarna, restultat kanske kommer. 

Vårkänsla


Canon EOS 1000D/Canon EOS 450D + Canon EFS 18-55mm f/3.5-5.6 | Foton från 2008-2009


Vilken typ är du?


Jag diskuterade med mina vänner idag lite smått om böcker. Då kom vi in på hur vi läser böcker. mina vänner måste bli rekommenderade böcker för att läsa dem, men jag är mer typen som riskerar att läsa en bok som jag mindre gillar. Men det som jag frågar er och var helt ärliga mot er själva: Vilken typ av dessa är du??

Snövita Stockholm


Canon EOS 450D + Canon EFS 18-55mm f/3.5-5.6


Guess who


Canon EOS 450D + Canon EFS 18-55mm f/3.5-5.6 | Foto: Jag | Modell: Amon

Fredagar är alltid en tråkig livlös dag där inget händer... Jag blir liksom deckad på den här speciella dagen i veckan. Jag har inte kommit långt i Glass Houses och det första intrycket är inte så bra, men jag ska läsa ut den i helgen, det är målet.

Kan ni gissa vem som Amon försöker likna på bilden?? :P

Bok från Oxford


Pappsen åkte till Oxford under ynka två dagar. Jag brukar alltid skicka en lista fylld med böcker, men jag har redan fått en bunt så jag frågade om jag kunde få skriva ner en, och han sa att han inte skulle kunna hinna det trodde han.

Idag får man den boken man ville ha! :D Fire av Kristin Cashore. Graceling älskade jag väldigt mycket och när jag hörde vad den tredje boken skulle heta kunde jag inte motstå att fortsätta läsa! Jag tror att den här boken kommer före i min läsarlista.

Nu är det bestämt!Nu, ni alla så kommer jag och Amelie genomföra bokträffen fredagen den 25/2. Ni som känner att detta är en kanonide och kan skicka gärna er intresseanmälan på amlii@live.se

Hoppas att ni kommer!
//Frida & Amelie

Förstår du inget om vad detta är? Läs första inlägget om det här! :D


Gick ni på det?

Igår hade jag verkligen tråkigt i Photoshop, men jag fick en snilleblixt. Jag satt och fixade där och plötsligt så har man skapat en underbart snygg bokframsida. Då är det bara att komma på innehållet :) Så jag satt säkert i en timma för att komma på något roligt innehåll istället för att plugga. Resutatet blev förra inlägget, så tyvärr finns inte boken på riktigt! :D Det var bara jag som hade roligt med er läsare :P

 Tre st nappade i alla fall på kroken. Jag brukar inte orkar att tipsa om böcker jag själv vill läsa för jag läser aldrig dem... :) Men om det är många som tar åt sig vad jag säger ska jag givetvis ta detta på allvar och skriva om böcker som går att köpa.


Bilden har jag tagit själv :) Namnet hittade jag på :P


För enkelt för att vara santJonna och Jonte har varit tillsammans ett helt år. Ett otroligt roligt år. Aldrig kommer de att släppa varandra. Tror de.
Jonte försvinner dramatisk och ingen vet vart han tar vägen. Ingen. Polis blir involverad, Jontes familj letar förtvivlat efter honom och Jonna ligger i sängen och gråter. Hon var den sista som hade sett honom i liv. De hade suttit på garagetaket och sett solen gått ner, legat intrasslade i varann och filosoferat om livet. När TV och radio börjar sända bilder på Jonte bestämmer sig Jonna att göra nåot åt saken. Hon rymmer hemifrån för att hitta hennes kärlek och hon trodde att hon skulle bli indragen av något så stort. Något som ändrar hennes liv för evigt.

Boken verkar så bra och annorlunda på något sätt. I recensionen jag hittade den så nämnde det något i stil med "Underbar stark bok om hur mycket vi egentligen vet om våra älskare och familjer" vilken gjorde att jag vill läsa den! :D
Verkar den bra??
Någon som har läst den??


P.S Jag älskar dig!


Canon EOS 450D + Canon EFS 18-55mm f/3.5-5.6

Bokens baksida:

Holly och Gerry har ett perfekt liv tillsammans. De är lyckligt gifta och bor i Dublin, nära släkt och vänner. Vardagen flyter på i full fart och världen ligger öppen. Tror de.
Så händer det ofattbara. Ett par månader före Hollys trettioårsdag dör gerry efter en kort tids sjukdom. Hon förlorar sin bästa vän, mannen hon älskar. För evigt. Han kan aldrig komma tillbaka. Men ändå gör han det...

Ett par månader efter Gerrys död dyker hans sista gåva till Holly upp: "Listan".
I tio brev ett för var och en av årets återstående månader, lotsar han Holly genom sorgen och visar henne hur livet trots allt rymmer både tårar och skratt. En hjärtevarm berättelse om att hålla fast, våga släppa taget och lära sig älska igen.


ORDLÖS!
Boken är en klockren historia som man själv aldrig skulle kunna ens hitta på. Att boken innehöll allt förvånade mig totalt och jag kunde absolut inte släppa boken. Det har varit som en drog för mig den senaste veckan. Språket var underbart, enkelt och lättsamt att läsa. Man ville och kom vidare i boken.

Alla kloka saker som bokens pärmar håller om är ofattbara. På baksidan står det "Att en 21-åring kan skriva en bok med sådan mycket klokhet och visdom", och det håller jag med om! Boken är så explosiv med känslor, kunskap och relationer som gör att visdomen binder ihop paketet så det ser underbart vackert ut.

Jag grät en antal gånger, skrattade för varje kapitel (och fick en kraftig hostattack efter varje skratt). Att allt fanns i en endaste bok är jag fortfarande förvånad över, och alla känslor kom många gånger.

Karaktärernas relationer är verkligen fint inflätat in till en underbar historia som jag själv tycker att ingen borde undgå!!Titel: P.S Jag älskar dig!

Författare: Cecelia Ahern

Betyg: 10/10

Serie: -

Sidor: 428
Orginalspråk: Engelska (P.S I love you)
Första meningen: "Holly höll den blå bomullströjan mot ansiktiet och slog genast av den välbekanta doften."


Duchess


Canon EOS 450D + Canon EFS 18-55mm f/3.5-5.6


Sötnosar


Canon EOS 450D + Canon EFS 18-55mm f/3.5-5.6


Jag har ingen aning vad som är fel på mig?!
I måndags hade jag typ låg feber och yrsel, mne gick hela skoldagen och sov nästan hela kvällen i soffan.
I tisdags hade jag bara lite feber som gick över utan alvedon och jag följde med mamma och handlade och bar sängar.
Igår höll jag på att dö! Hade dunderhög feber och mådde verkligen skit! Kunde nästan inte göra någoting. Hostade, nös, hade ont i halsen, snorig och mm.
Idag har jag nästan ingen feber, mår rätt så hyfsat, sov till halv 12 och nu förstår jag ingenting! Ska jag chansa på att jag kommer ha hög feber imorgon?? Kommer jag bli frisk någon gång?!?

Magisk rosa


Canon EOS 450D + Canon EFS 60mm f/2.8

Idag har varit en hemmadag med yrsel och feber, men nu är jag mycket piggare, så pigg så man kan gå till skolan, tyvärr. Men ändå har jag hunnit med en massa idag! Burit upp nya sängar till övervåningen, läxor, läst, utforskat min nya kameraväska, bloggat, handla mat med mamsen och andra småsaker.
Man undrar verkligen om jag var sjuk?...

Ny kameraväska


Canon EOS 450D + Canon EFS 18-55mm f/3.5-5.6