{ Foto- och bokblogg á la Frida -

Fallen


Canon EOS 450D + Canon EFS 18-55mm f/3.5-5.6

Om boken på Lauren Kates hemsida:

There’s something achingly familiar about Daniel Grigori.

Mysterious and aloof, he captures Luce Price’s attention from the moment she sees him on her first day at the Sword & Cross boarding school in sultry Savannah, Georgia. He’s the one bright spot in a place where cell phones are forbidden, the other students are all screw-ups, and security cameras watch every move.

Even though Daniel wants nothing to do with Luce–and goes out of his way to make that very clear–she can’t let it go. Drawn to him like a moth to a flame, she has to find out what Daniel is so desperate to keep secret . . . even if it kills her.

Mina tankar:

Åh, vad jag hade önskat mer av boken!!! Framsidan är gudomligt vacker och jag drog verkligen till den och hoppades att det var något mycket bättre på insidan, för så klart det är ju insidan som räknas både för människor och böcker. Tyvärr levde boken inte upp till mina förhoppningar och mer besviknade blev jag när man kom ingenstans i boken!!! Jag har sagt att det är på s. 299 då något händer!

Jag förväntar mig i många böcker att de första sidorna i boken är antingen en inledning till vad som ska hända eller något som gör att man fastnar från första sidan! Fallen hade en seg början, mycket ointressant infomation och tyvärr klickade inte till för mig.

Det som fick boken att få en 3:a till slut var slutet. När slutet kom började jag tänka hur bra det var, men jag tycker inte att man ska behöva släpa sig igenom 300 sidor innan poletten faller! Tyvärr.


Titel: Fallen

Författare: Lauren Kate

Betyg: 3/10

Serie: A Fallen novel

Sidor: 452


Orginalspråk: Engelska
Första meningen: "Around midnight, her eyes at last took shape."Kommentarer
Julia

När det är tråkga böcker då brukar jag lägga av. Kämpade mig igenom vampire diaries. Men aja, en kompis sa till mig som läst house of night att Heath dör? Men det kan han väl inte eftersom de ska ju inte träffas mer. Har bara 2 kapitel kvar på fyran ...Och ehm, på onsdagen v.7 tror jag vi skulle ha på teatern ^^

2011-01-18 @ 18:19:03
http://juliaogne.blogg.se/
Nea

Det är verkligen trist med böcker som inte kommer igång förrän de sista 50 sidorna :/

2011-01-18 @ 22:54:01
http://boknea.blogspot.com
Ebba

Jag har inte läst denna bok, så jag har ingen kommentar om boken, men jag gillar framsidan, väldigt vacker. + jag har en likadan fåtölj som den på bilden. :D

2011-01-19 @ 20:34:25
http://vitgulstrumpa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback