{ Foto- och bokblogg á la Frida -

Så grydde hämndens timme - John Marsden


Canon EOS 450D + Canon EFS 18-55mm f/3.5-5.6

SPOLIER FÖR ER SOM INTE HAR LÄST RESTEN AV BÖCKERNA I SERIEN!

När Lee säger att han tänker ge sig av från Helvetet, följer de andra vännerna med. De har ingen plan och vet inte vad de kan lyckas uppnå. De har förlorat för mycket för att orka sörja- längtan efter hämnd är den enda känsla som finns kvar.

För att undkomma en grupp soldater gömmer de sig på flaket till en lastbil, och körs på så vis rakt in i lejonets kula- Wirrawees flygfält. Utan att ha något val drivs de till en attack så fruktansvärd och definitiv att när allt är över kanske de kan få hoppet åter.


Jag kan säga att den här boken var betydligt bättre än förra boken i serien. Det var mer känslor, action och spänningen var alltid på topp. Slutet gör att jag vill läsa nästa bok!

Jag har inget att skriva om det här böckerna som är nytt. Språket är bra, lättförstått, men även detaljrik. Händelserna är så tydligt beskrivna så det känns som jag står brevid Ellie hela tiden!

Förresten, detta är ju femte boken och jag fråga er som har läst boken eller ska: Är det bara jag som vill att Eliie ska bli ihop med Homer? De är ju så perfekta för varandra. Varje gång i boken då Ellie och Homer gjorde något tillsammas väntade jag verkligen på kemin mellan dem, men efter den här boken är mina fröhoppningar inte så stora längre.
Titel:
Författare:
Betyg:
Serie:
Andra i serien:
Sidor:
Orginalspråk:
Första meningen:


Titel:
Så grydde hämndens timme
Författare: John Marsden
Betyg: 8/10
Serie: Imorgon när kriget kom
Andra i serien:
Sidor: 250
Orginalspråk: Engelska (Burning for revenge)
Första meningen: "Sommarstormar är värst."

Kommentarer
Nea

Åhh, nu har du de två bästa böckerna kvar (förutom den första som är oslagbar)! Jag tycker att Ellie blir så osympatisk i de sista böckerna, så det känns inte som att hon förtjänar underbara Homer på något sätt x)

2011-05-17 @ 20:30:08
http://boknea.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback