{ Foto- och bokblogg á la Frida -

Summers bok - Eden Maguire

Canon EOS 450D + Canon EFS 60mm f/2.8

Våren kommer med uppslitande minnen av Summers död. Snart har ett år gått sedan hon föll offer för ett vansinnesdåd i en shoppinggalleria. Fel plats och fel tidpunkt, en galning med skjutvapen. Eller vad jagar Darina egentligen efter? Och tecknen från det förflutna, hur ska de tolkas? Bara en sak är tydlig: än är det inte över. Inte på långa vägar.

När jag läste första boken i Beautiful Dead var jag först lite tveksam över att fortsätta, men jag lovar er, jag ångrar det inte! I den här boken så får karaktärer betydelse. Snarare mer betydelse, mer bakgrund, mer fyllning i deras namn. Det gillade jag skarp med boken.

Sen såklart, älskar jag Darinas fina sökande efter svar. Det kanske skulle kunna klassa lite som en deckaren, fast ändå inte. Jag kan inte läsa deckare för de är en aning tråkiga och det brukar vara jobbigt att läsa dem generent. Men Beautiful dead bjuder på spänning, lite romantik emellan åt och dramatik hela tiden! Nu tredje boken i serien så blir det allt händelserik.

Boken chockade mig fler än tre gånger och jag var tvungen att lugna ner och lägga ner boken bara för att förvara det som jag nyss hade läst.
Titel:

Titel:
Summers bok
Författare: Eden Maguire
Betyg: 8/10
Serie: Beautiful Dead #3
Andra i serien: Jonas bokArizonas bokPhoenix bok
Sidor: 266
Orginalspråk: Engelska (Summer)
Bokförlag: Semic
Första meningen: "Vem avgör vad som är normalt och vad som inte är det?"

Tack Semic för recensionexemplaret!!! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback