{ Foto- och bokblogg á la Frida -

Captivate - Carrie Jones

Canon EOS 7D + Canon EFS 50mm f/1.4
 

Zara och hennes vänner trodde de hade löst pixie problemet. Och de gjorde det- typ. Alla pixies är inlåsta, djupt inne i skogen. Men kungens behov växer starkare varje dag i hans fångenskap, medan hans kontroll över sitt folk försvagas. Och det är tillräckligt för att dra en ny kung i stan. Astley hävdar att han är annorlunda. Han hävdar att det finns pixies som kan leva i fred med människor, att det inte behöver vara våld och rysligheter hela tiden. Zara vill tro honom ... tills Astley hävdar också att hon är ödesbestämd att vara hans drottning.

 

Det finns inget sätt Zara någonsin skulle bli en Pixie. Och hon har goda vänner som kommer att se det. Dessutom är hon och Nick är så kära att de är praktiskt taget oskiljaktiga. Men när de just det Zara vill skydda mesta är precis vad som står på risk, hon tvungen att göra val hon aldrig föreställa ....

 


Jag visste inte att den här boken skulle suga så hårt som den gjorde. Jag gillade ju första boken vilket jag börjar tro var ett stort misstag av mig efter den här "fina" boken. Den var totalt fånig i jämförelse med förra boken. Handlingen var verkligen  uppblåst som en ballong som jag sprängde på en gång! Det känns som Carrie Jones är ute efter ett triangeldrama som jag var lite glad att det inte hände i förra boken. Men så klart ska hon försöka med det, men "löser" det på ett annat sätt. Nick har blivit jobbigare än i förra boken, karaktärer har inte utvecklas som jag har sett det. Inte språket heller. Det var boken i korta drag för jag orkar verkligen inte sitta och babbla om en bok jag inte gillade.

 

 

Men jag måste skriva lite spoilersaker bara för att få ur mig det! *Nick är ju superjobbig och överbeskyddande (mer än vad han var i förra boken! Det är en aning skönt att han dör (vilken hemsk person jag är...), det är ändå så typsikt! När en ny kille kommer in i bilden så brukar det alltid vara triangeldrama vilket kommer att uppstå om de får tillbaka Nick från "dödsriket"?... Men när man visste att Zara ändå var tvungen att bli fe och bli ihop med Astley då måste ju Nick bort ur bilden. Så dödar Carrie Jones honom! STÖN! Så typiskt.... 

Sen också att hon blev fe, som Nick hatar, och så ska hon rädda honom och har en tro att de kan bli tillsammans igen. Men hon tänker inte på att hon är ihop med Astley, drottning för féer och är en fe sjäv. Hur kommer Nick, hur fan de kommer att rädda honom (?!?!?!) gilla henne igen??!!?!?!* Så, då har jag skrivit av mig. 

 

Betyg: 2/10
Serie: Need #2
Sidor: 273
Orginalspråk: Engelska 
Bokförlag: Bloomsbury
Utgivningsår: 2010
Första meningen: "There are these bizarre people who actually like physical education class."

 
 

Kommentarer
Frida

Svar: Haha det är lugnt. Hade reagerat på precis samma sätt om det varit tvärtom :P Tror faktiskt att hon ska vara i Stockholm först, men vet dock inte var eller när. Men om inte så ska jag nog kunna fixa en autograf till dig :)

2012-08-23 @ 09:39:45
http://boooklovin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback