{ Foto- och bokblogg á la Frida -

Min sommar

Jag blev inspirerad av Nea att skriva om min sommar, även om min inte blev lika "bokig" som hennes. Och alla bilder är tagna av systemis, så jag har gjort så mkt mer i sommar värda att visa i bildform, men systemis ger bäst bilder att visa!
 
 
1. I början av sommaren så var jag med om tre studentfiranden; min systers, min killes och Annas. Jag längtar verkligen själv tills jag tar studenten! Även om att bli "arbetslös" kanske inte är så roligt så verkar det som bästa dagen ever att kunna ta studenten! 
 
2. Snabbt efter det så kom två av mina vänner, Tova och Amina, ut med mig till mitt landställe och målet över hela den miniresan var att fiska strömming. Tova var i alla fall nöjd efter att ha fått några fiskar och slippa rensa fisken själv :P
 
3. Förra året så körde vi bokbloggare (ja, jag, Pia, Nea, Amelie och Anna) en picknick, varför inte köra det i år igen?? Det var verkligen superroligt som vanligt!
 
4. Den enda "bokiga" saken som jag kan säga hände i sommar var nog att Melina Marchetta kom till Stockholm och jag tog mig verkligen friheten att träffa henne! Hon var verkligen en fantastisk talare och visste verkligen hur man skulle berätta intressanta historier så man aldrig började tänka på att ens rumpa hade somnat på den hårda stolen man satt på.
 
5. Och som alla år kom en midsommar. Fast i år var det inte lika roligt som alltid. Jag vaknade med feber den dagen och var sjuk tre dagar efter det. Jag förstår inte hur jag lyckades se så kry ut på bilden för jag mådde inte bäst den dagen, hade tagit några tabletter för att hyfsat under dagen. 
 
6. I början av juli bjöd min kille ut mig till hans landställe och det var verkligen urmysigt! Det var verkligen härliga fyra dagar med härligt sällskap och frisk luft! Bilden är ifrån första kvällen där och jag smälte verkligen för naturen där runt omkring!
 
 
 
7. Under juli månad var jag väldigt mycket på mitt landställe, som jag brukar vara varje sommar. Det är verkligen mitt andra hem som jag alltid är lika glad att komma till! 
 
8. Om man har varit på ens landställe så ska man väl åka till nån annans land? Jag och Amina fick vara gäster på Tovas landställe i två nätter och kvällsbadet vi gjorde första kvällen var som att leva i en idyll! 
 
9. Och så ännu en gång var jag mycket på landet, fullmånen blev välfotad under den tiden! 
 
10. Senare kom Pia, Nea, Anna och Amelie ut på mitt land och det var verkligen underbart! Vi såg på HP4 sista kvällen och det perfekta stunden då vi alla sitter och kan alla repliker innan de sägs och gör HP-referenser med våra egna liv! :)
 
11. Och så ännu en gång landet, och sommarens första egoplåtning med dimma som inspiration! Så roligt att prova mig fram som vanligt! ;)
 
 
12. I början av augusti förflyttade jag mig till min kompis Louises landställe. Det är verkligen som en liten osynlig tradition att åka till henne och vara där, gå runt på promenader, bada och streama nån fin serie. Serien för i år var lite av första avsnitten av Pokémon. 
 
13. Den här bilden kommer vara känd för mig för den bilden som var tvungen att tas så jag stoppade mamma vid ratten för att ta fotot. Hela familjen satt i bilen och vi var på väg till Skåne. Vattnet som ni ser är Vättern (som jag trodde när jag var liten var Kattegatt (I know, min geografi i huvudet var inte så stor när jag var liten)). Och verkligen så perfekt med båten som körde precis då! Gillar den där bilden STARK!
 
14. Och så Skåne, vanliga turen till Skauneland till släktingar och fin natur. Det blev en egoplåtning där med och en släktträff (på mammas sida) och strandbad vid Båstad och Åhus. Svinmysigt som vanligt!
 
 
Min sommar har bestått av mycket mer än det tycker jag, men det var som sagt det som blev fångat av min systemis! Så lite härliga bilder att titta på helt enkelt och min sommar som bestod i helhet att inte lämna landet, för det gör jag ju imorgon! (7½ timme kvar innan jag ska vara på Arlanda!)

Kommentarer
Nea

Vilket mysigt inlägg! Du fick med massor med grejer jag glömde hahah, men superfina blider ju! Lova att ta MASSOR med bilder i staterna!!!!!

Svar: LOVAR! :D
Frida

2013-08-19 @ 23:38:26
http://boknea.blogspot.se
Lisa

Vilken bra sommar du verkar ha haft! Och det ska bli jätte spännande att följa dig i USA nu :D

2013-08-20 @ 10:23:19
http://bladvandaren.blogspot.com
Bella

Jättemysigt inlägg och vilka fantastiska bilder! Du är så himla duktig alltså. Riktigt avis! ;)

2013-08-20 @ 12:33:13
http://bellasbok.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback