{ Foto- och bokblogg á la Frida -

Vad jag saknar

- Att kunna ta en promenad
Detta är inget samhälle där man kan gå runt hur som helst. Detta är en bilanpassad samhälle där den enda vägen som finns är bilvägar. Det har gjort mig en aning smågalen för jag älskar att gå ut på en promenad, rensa tankarna, röra lite på fläsket, men det är ganska omöjligt med tanke på att jag bor i närheten av en motorväg...
 
- Lokaltrafiken
Här måste man ha en bil. Annars är man körd. Alltså är jag körd. 
 
- Familjemiddagar
Såklart blir det middag för mig, jag svälter inte. Men det är inte som hemma. Alla äter typ i olika rum, helst inte vid bordet. Såklart händer det att det blir så att alla sätter sig vid bordet, men max en gång i veckan... 
 
- Vitt fluffig snö
Snön har inte kommit hit än, och frågan är om den ens kommer att komma. Det roligaste är att det har börjat bli varmare igen här. Det ligger runt 5+ grader. Såklart finns det snö i bergen, jag har sett snö sedan jag kom hit, men det är inget här jag bor.
 
- Svensk deo
Deon här är ganska jobbig. Det är en "stick" som det nu kallas som är som pulverliknade, så när man rullar på det syns det inte, men när man svettas samlas pulvret upp och bildar vita klumpar. Avskyr verkligen det!
 
- Laktris och choklad
Sorry, deras godis håller inte klassen. Det finns mycket godis, men godiset är det inte ens kvalité på.
 
- Ett eget rum
Jag delar rum med den tyska utbytesstudent just nu, har gjort det i snart två månader och det är inget fel att dela rum, det är bara att jag saknar känslan att bara få vara själv i mitt egna rum, kunna slappna av och känna att röran i rummet är min och inte nån annans. 
 
Det är sakerna för tillfället. Såklart saknar jag min familj och vänner, men det är såååååuppenbart så det kommer inte på listan. 
 

Kommentarer
Emma

Snön har inte kommit här heller hahaha, så du missar inget av det. ;)<3

2013-12-19 @ 19:59:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback