{ Foto- och bokblogg á la Frida -

SÅ UNDERBART!

Canon EOS 7D + Canon EFS 17-85mm f/4-5.6 
 
GAWD! JAG HAR SÅ MYCKET ATT SKRIVA OM MEN VARFÖR FINNS INTE TIDEN??!?
 
Okej, nu under kristi himmelsfärd var jag och Nea (från Boknea) i London, all alone! Och vi klarade oss verkligen superbra! Vi lekte turister och inga problem stötte emot oss! Jag har verkligen haft en underbar helg med finaste Nea och är så otroligt glad över att jag hade en långhelg med den underbara människan! Hon är en av de personerna som jag verkligen är fullt ut mig själv med, säger allt jag tänker på högt oavsett hur konstigt det nu är så skrattar hon inte åt mig utan med mig. En helhelg där vi sjöng svenska låtar högt i tunnelbanan bland britter, det kan jag bara tänka mig att jag kan göra med Nea! Så tack Nea för en underbar helg!
 
Självklart kommer fler bilder, det ska också komma fler bilder från Sydafrika, alla recensioner jag har planerat att skriva kommer också väl... Ja... Allt kommer sinom tid. När jag väl får tid ;) 
 

Kommentarer
Nea

Åhh finaste inlägget, blir tårögd! Det var helt underbart att vara i London med dig, vi hade det till och med mysigare än vad jag trodde var möjligt. AAGGHHH SÅ UNDERBART! <33333

2013-05-15 @ 23:15:36
http://boknea.blogspot.se
Elisabet

FIck sådan lust att säga att du är verklig underbar, nog för att jag bara träffat dig en gång, kort stund dessutom men du är både snygg, rolig, charmig, recenserar bra och fotar som en gud! (!)
En sån där människa som man bara blir kär i oavsett kön (nu blir du säkert rädd), men helt seriöst. Du är underbar! :D

Svar: <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Frida

2013-05-16 @ 14:41:40
http://bokvarg.blogspot.com
Anna A

Underbar bild! Och bra att du skrev att det skulle komma fler bilder annars hade jag behövt skriva att jag ville se fler bilder^^

Hoppas ni hade supertrevligt! :D

2013-05-16 @ 18:30:38
http://bookshelf.blogg.se
novemberskratt.blogg.se

Vilken underbar bild och det låter som att du har haft några helt fantastiska dagar i London med Nea. Vad roligt!

2013-05-23 @ 22:07:48
http://novemberskratt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback