{ Foto- och bokblogg á la Frida -

Då var ett kapitel slutfört

 
I lördags så var det sista loppet för cross country säsongen. Det är supersorgligt! Jag älskar mitt team och jag vill såklart fortsätta med det! Jag vill fortsätta träffa mitt team efter skolan, springa tillsammans, fixa en massa roliga saker att göra och skratta med dem! Detta var de första personerna jag träffade när jag kom hit! Säsongen började innan skolan började, så detta är de jag har känt längst här! Så det är ganska sorgligt att jag måste lämna tillbaka min uniform...
 
Den senaste tävlingarna så har det varit fullt allvar. Först var det League, sen District och nu i helgen var det State. Logan, killen i rött på de sista bilderna, han är lagets stjärna. Han bokstavligt talat sprang ända till State där han tävlade mot de 150 bästa i staten Washington! Det var extremt mäktigt att vara där på plats för alla i teamet fick inte åka dit. Det var en 5-timmars körväg till stället tävlingen var och det fanns 6 st platser i bilen, varav en plats var till Logan. Så jag blev inbjuden av min coach, vilket är en underbar person, att följa med!
 
På senaste tiden så har jag inte sprungit så mycket. Jag har kört på egen träning för jag fortfarande har shin splint i båda benen, men jag är på bättringsvägen! Bara jag inte gör något dumt med mina ben så kommer de säkert vara bra snart! Så jag kunde inte springa League och ens tävla om en plats till District vilket var supersurt för min del!!! Men jag är okej. Jag har jobbat som fotograf på de senaste loppen vilket har varit superroligt! Åh, vad jag kommer sakna mitt team! Men troligtvis kommer jag träffa alla igen när friidrotten drar igång i vår! 
 
Blue, silver and white, that is us, Olympic's Trojans!
Trojans on three. One, two, three: TROJANS!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback