{ Foto- och bokblogg á la Frida -

Latmasksgöra för mig

 
Jag har ju inte berättat vilka ämnen jag har i skolan! Jesus, ledsen för inte har berättat det för er (en (bra) anledning kommer!) men jag ska berätta för er här och nu! 
 
1st Period - US History
2nd Period - Stained Glass
3rd Period - Practical Writing with Computers
4th Period - Spanish II
5th Period - Library Assistent
6th Period - Geometry
After school - Cross Country träning
 
Så, jag har lall-ämnen, jag erkänner det själv för alla amerikaner också! Det är verkligen chill och det enda jag behöver plugga är U.S. History, allt annat är simpelt som bara den. Det roligaste på schemat är solklart Library Assistent och Stained glass. Som Biblioteksassistent så dreglar jag över böcker i en timme typ. Se till att det ser fint ut, gör lite pappersarbete, klipper och klistrar och pratar böcker med bibliotekstanterna :)
 
Sen är Stained glass väldigt roligt! Man krossar och skär i glas och gör olika saker! Jag börjar bli en master på allt, men sakta och säkert går det! Jag älskar allt som är kreativt på någon nivå och det här är perfa för mig, bättre än pottery och art som jag ville ha ifrån början :)
 
Det går helt enkelt bra för mig i skolan (kanske lite för bra?) men det fanns en liten anledning till att jag inte var säker på att jag skulle berätta för er allihopa för jag och min värdmamma snackade ett tag om att jag kanske ska byta värdfamilj (av två olika anledningar) och det kommer faktiskt att hända, men jag har för tillfället ingen familj att flytta till så jag väntar på en ny familj som vill ha mig. Så jag kommer nog inte flytta inom de kommande två-tre veckorna, så jag kommer fortfarande göra det som jag gör just nu, så det är min vardag. 
 
 

Kommentarer
Nea

Wow library assistant låter ju som skräddarsytt för dig ju! Stained glass verkar också kul, dina grejer var ju skitcoola! :D

2013-09-27 @ 17:24:40
http://boknea.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback