{ Foto- och bokblogg á la Frida -

Min awesomiga helg

 
Den här helgen har verkligen varit magiskt på olika nivåer! Från fredags till igår, alltså måndags så har jag varit och campat i närheten av Forks med en bunt med fina personer och underbara vyer! Till dit vi skulle drog vi med min värdmammas fyra hästar, och det fanns andra som gjorde desamma så det var en hästhelg över det hela. Ovanför ser ni Diego i trailern som jag tog medan vi väntade på att byta ett täck som fick punka. 
 
 
Ovanför er har ni de bästa bilderna som blev av genom att ta foton i en rörande bil i skymningen. Vi körde förbi en sjö som hette Lake Crescent vilket hade de vackraste vyerna ever! Och första bilden är med solen stigande neråt i horisonten och andra bilden är precis på andra sidan sidan av solen vilket gav den fina blåa färgen!
 
 
Alla kvällar som fanns var det alltid en stor lägereld med underbart folk runt omkring det med en massa s'mores och värme! Det var verkligen en underbart sätt att avsluta kvällen på! 
 
 
Här var boplatsen för helgen. Jag sov i soffan med en sovsäck som värmande filt (vilket också var väldigt varmt). Det var som ett stort lastutrymme med ett handfat, ett gaskök och två soffor. Och som ni ser i mitten av bilden så har ni en avbild av Big Foot. Och väggarna var täckta med artiklar om Big Foot. Jag uppfattade det som ett skämt, för att tror inte att de trodde på hen... 
 
 
På söndagen fick jag och min utbytessyster Sina chansen att fiska lax och havsabborre! Det var verkligen det roligaste jag har gjort! Det nappade bra också! Vi kom dit till en fin soluppgång och under morgonen så bara nappade det på! Vi drog upp så många som vi fick dra upp, alltså 12 st från varje sort! Jag fick en av de största havsabborrarna som de som jag åkte med hade sätt och de sa att de hade fiskat i över 20 år på samma ställe! Det blev nästan historien av helgen, hur en svensk tjej slår fiskemännen i sitt egna hemland. Det var verkligen grymt! Och fisken smakart underbart! Det är verkligen det godaste som finns, färsk fisk! 
 
 
På vägen hem från fiskandet så passerade vi ännu en vacker vy, ett strömmande vattenfall som bara var extremt vacker att titta och lyssna till! 
 
 
Så måndagen, jag bestämde mig att följa med grabbaran grus igen för det var så extremt roligt! Jag fångade världens vackraste soluppgång på bild, hur solen gick upp från Kanada, det var bara extremt underbart! Den dagen nappade det inte lika mycket, men vi fick fisk, så det var lugnt! Det var verkligen en underbar helg! Jag red också en hel del, men det hann jag inte riktigt få med på bild! Ett långt inlägg, men det är värt att visa den här härliga helgen! Börjar skolan imorgon, tagg för det! 
 

Kommentarer
Alva

förutom den döda fisken... GUD SÅ VACKERT!!

2013-09-04 @ 13:23:01
http://photoandfantasy.blogspot.se
Amina

Shit va vackert! Och vad coolt att fått upp lax! (åt ni med couscous och majs till??? :P ) <3

2013-09-05 @ 18:45:56
Jennifer

Åh Gud vad härligt det ser ut! :)

2013-09-08 @ 00:25:22
http://aloveforbooks.blogg.se
Nea

Herregud vad vacker allt är! Du verkar ha det underbart <3 :D

2013-09-08 @ 08:29:10
http://boknea.blogspot.se
Lena

Underbara bilder!

2013-09-08 @ 12:13:15
http://lenasgodsaker.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback