{ Foto- och bokblogg á la Frida -

Nu drar vi igång bloggandet igen!

Nu banne mig börjar allt igen. Skolan, jobb, vardagen, livet! Men då är det lätt att man glömmer bort lilla bloggen som all uppdaterar kanske lite segare i vardagen som till exempel jag! Och jag tänkte ge alla en knuff in på banan igen!
 
Under två veckors tid så kommer jag hålla i något som jag så fyndigt har kallat bokbloggsmaraton! Vi ska samarbeta att göra bloggar aktiva igen! Men vad innebär detta? Vad ska man göra för två veckor? 
 
Jag kommer att lägga upp 6-7 uppdrag under de här två veckorna. Uppdragen är ert ansvar att klara av. Och uppdragen är inte alls svåra så andas ut. Jag kommer säga ett ämne som jag vill att ert inlägg ska vara om. Ni kommer att få tydliga instruktioner så det är jätteenkelt! Man får två dagar på sig att göra sitt inlägg innan nästa uppdrag kommer! :) Sen kommer jag länka till alla som har gjort uppdragen så alla kan gå in på olika bloggar och läsa om hur andra tolkade uppdraget och vad de skrev om. 
 
Tycker ni att detta låter som en bra idé, att detta kanske kan kicka igång bloggandet igen, eller att bara en rolig sak att göra så ge mig gärna ett mejl (photosandbooksbyfrida@hotmail.se) om att ni är intresserade att ni vill vara med i maratonet och från vilket blogg ni ska göra det ifrån så lovar jag att era inlägg kommer få strålkastarljus på min blogg! Ska ge strålkastarljus redan till Pia som är underbart gullig som skapade maratonets ikon som är ovanför! 
 
Första uppdraget kommer upp på måndag den första september, så håll utkik för det!!
 
 
 

Kommentarer
Elvira

Åh, toppen idé juh! Är så på :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback