{ Foto- och bokblogg á la Frida -

Library Assistent, that's me!

 
Under mitt första halvår så hade jag en ämne som library assistent. Det måste låta tråkigt, men det är ärligt talat det mest passade ämnet för mig! Det är väldigt chill, sorterar böcker, pratar böcker, gör småsaker och det är ett ämne där man inte behöver plugga varje lektion. Det är bara en terminskurs så den här terminen var det planerat att jag inte skulle ha det, meeeeen jag droppade spanska för att ha den kursen igen! Så jag är redan som de kallar mig "a trained aids" så jag har andra uppgifter och låter de nya ta hand om uppgifterna jag hade förra terminen. Så just nu hjälper jag till med registeringen med nya böcker, hjälper de andra assistenterna och andra saker. Det som bibliotekarien har gett mig är friheten att komma på med mina egna projekt, vilket jag har börjat med. Ovanför ser ni två posters som ska hänga i biblioteket, samt jag ska göra "If you have read (blank) then you should read this"-häften/posters. Plus jag kommer få min egna station där jag kan göra en display om de 100 bästa ungdomsböckerna genom tiderna, listan som kom ut förra sommaren! Jag är fett taggad!
 

Kommentarer
Nea

Ahhhh vad kul! De där ser ju supercoola ut och alltså library assistant är typ det najsigaste ämne jag hört talas om! <3

2014-02-12 @ 17:57:35
http://boknea.blogspot.se
♕ PRINCEZZ PIA ♕

YAYYYY SÅ AWESOME! Sånt därt borde hängas på biblioteken, typ punktmedis!

2014-02-13 @ 17:36:12
http://flyinglions.blogg.se
Anna

Hej!
Eftersom det är Alla hjärtans dag idag så tänkte jag sprida lite kärlek (det är ju så dumt egentligen att jag bara gör det på just den här dagen, jag tänker ju ofta på hur mycket jag gillar er, men jag tänkte att jag kanske äntligen skulle göra slag i saken)

Först och främst saknar jag dig väldigt mycket eftersom du är så himla trevlig och du är en av de mest utåtriktade personer jag någonsin träffat! Jag älskar alla de träffar och projekt du dragit ihop och jag ser fram emot att träffa dig många gånger till!

SEdan tycker jag så himla mycket om din blogg! Jag älskar att du alltid säger precis vad du tycker och sedan älskar jag dina underbart vackra bilder :D Varje bok du tagit kort på blir man ju sugen på att läsa! Dessutom var dina bilder en inspiration för mig och det var dina bilder som fick mig att faktiskt börja ta kort själv på böckerna till mina recensioner.

Så tack för att du är du och tack för din underbara blogg! :D

2014-02-14 @ 18:00:33
http://bookshelf.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback