{ Foto- och bokblogg á la Frida -

Då är jag här igen

 
Efter 313 dagar så är jag hemma igen. Eller hemma och hemma, Sverige är nu inte mitt enda hem. De senaste tre veckorna har jag varit ett emotionellt litet moln. Gråtit så oväntat som det kan bli men det är glädjetårar för jag har gråtit för jag längtar och saknar. Längtar till att träffa alla som älskar mig i Sverige men kommer sakna alla som älskar mig i USA. Det här året har varit tuffft, det kan jag inte ljuga om, men jag blev älskad och älskade så många personer. Så många har satt en fotavtryck i mitt hjärta. Så att lämna USA var det svåraste under den här resan. För jag vet inte när jag kommer få träffa dem igen. Jag har ingen garanti att jag kommer och besöker dem nästa år. 
 
Men nu ska jag rusta upp mig för det här året! Och en sak som står på min lista är bloggen. Ska jag fortsätta? Läser nån? Är det någon ide? Jag vet inte än hur jag ska göra ärligt talat, kanske bloggar för mig egen skull ett tag för jag menar come on! Jag har haft den här fyra år nu och det känns inte värt att ge upp förrän fem år så några månader till (kanske). Det här är lite som min dagbok, snarare en minnesplats för mig. Så jag ska försöka inte ge upp, för min egen skull.
 
Såååå ni får stå ut med att jag publicerar en massa USA bilder genom sommaren för dang vad jag saknar vissa personer! <3
 
 

Kommentarer
Cecilia

Kul att du är tillbaka Frida! Har verkligen saknat din blogg, för jag tycker att du är en toppenbloggare med dina underbara bilder och minnesvärda recensioner! Så snälla sluta inte! D:

Svar: Tack så mycket Cecilia! Det betyder verkligen otroligt mycket för mig att ha ditt support!<3
Frida

2014-07-01 @ 19:55:28
http://swebookobsession.blogspot.se/
Anna

Hej igen, Frida! Jag har saknat dig supermycket! Och du ska veta att jag i alla fall läser din blogg! Vad du än bloggar om :D <3

Svar: Aw! Tack så mycket! Det betyder otroligt mycket! Tack för supportet! <3
Frida

2014-07-01 @ 21:07:55
http://bookshelf.blogg.se
Anna - Boktycke

Välkommen tillbaka Frida! Din blogg är bland mina favoriter så jag hoppas verkligen att du kommer att fortsätta att blogga! Ser fram emot dina bilder :)

Svar: Tack Anna! Jag ska göra mitt bästa och det är skönt att jag vet att jag har ditt support! <3
Frida

2014-07-02 @ 08:41:18
http://boktycke.wordpress.com
Zozzo

Välkommen tillbaka!
Jag älskar alla dina bilder och inlägg så jag hoppas att du fortsätter :D

Svar: Tack så mycket Zozzo! Och supportet behöver jag! :)
Frida

2014-07-02 @ 21:08:59
http://bokzoem.blogspot.com
Frida

Välkommen tillbaka! Har saknat dig! Jag vill veta allt om hur du haft det, så jag ser supermycket fram emot mååånga bildbombsinlägg.

Jag hoppas självklart att du ska fortsätta blogga, för din blogg har alltid varit en stor favorit! Jag kommer att läsa vad du än skriver och hur ofta/sällan du väljer att göra det. :D

Svar: Tack såå mycket Frida! Ditt support betyder mycket för mig! :) Och jag ska bildbomba för din skull :P
Frida

2014-07-02 @ 21:13:28
http://boooklovin.blogspot.com
Lisa

Välkommen tillbaka till Sverige Frida! <3 Säger som de innan mig att jag verkligen har saknat din blogg och att jag självklart fortfarande läser den! Ser också jätte mycket fram emot att se massa bilder från USA!

Svar: Tack så mycket Lisa! <3 Stödet från dig betyder otroligt mycket! <3
Frida

2014-07-06 @ 21:49:15
http://bladvandaren.blogspot.com
Sofies bokblogg

Fortsätt blogga! :D

2014-07-08 @ 11:43:05
http://filo-sofie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback