{ Foto- och bokblogg á la Frida -

BOKBLOGGSMARATON - Sammanfattning

Då ska vi skriva in en liten fin sammanfattning av bokbloggsmaratonet. Jag kan säga att jag var positivt överraskad över hur många som deltog! Jag tänkte från en början att det skulle nog enbart vara 10 stycken inkluderat mig själv som skulle delta men listan till slut räknade upp med dubbelt så mycket! Så tack så mycket att ni 20 deltog! Jag har verkligen uppskattat alla inlägg! De finns några inlägg som jag måste ge en extra gulstjärna till though. 
 
Bokbabblaren skrev ett minne som fick mig att le av ren lycka. Det var så fint beskrivet, det känns som jag själv sitter där, som om jag är hennes kompis som tryckte upp boken i hennes ansikte och fick henne att läsa den. The world I live in fångade in mig i hennes inlägg om böcker som beskrev henne med en fin matchad bild till inlägget! Det uppskattade jag djupt att någon till och med posade några böcker till inlägget! Sen måste jag ge en sådan stor applåd till Kajsa som leverade en självintervju på skratt nivå (alltså hög nivå!). Det var proffsigt upplagt och väldigt välskrivet med ändå ler man åt tanken hur hon kom på deet här konceptet! Riktigt läsvärt! Den finaste strukturerade listan på A-Ö med bokrelaterade saker kammar Anna på Reading this World lätt in! Jag sitter själv och grubblar hur jag inte kunde vara så kreativ och komma på något sådant smart! Men det är skönt att veta att det finns kreativa personer där ute! 
 
Då var det här lilla "projektet" över för den här gången! Jag skulle jättegärna vilja ha lite feedback så jag vet jag ska göra med nästa lilla idé som dyker upp i huvudet till en bättre idé eller vad jag ska behålla från den här gången!
 
 
DELTAGARE
AlexBokhylla
Amelie's boktips
Andréa i Boklandet
Annas Bokbord
Bladvändaren
Bokbabblaren
Boknea
Bokordet
Bokugglan
Booklovin
Book Obsession
Bookshelf
Böcker med Johanna
Cissi Grip
Inuti en bok
Kajsas bokblogg
Reading this World
Sofies bokblogg
The Printed Word
The world I live in
Vargnatts bokhylla
 

Kommentarer
Anna

Jag tyckte att den här idén var jätterolig! Jag är bara så ledsen över att jag inte riktigt hade tid att uppdatera så mycket som jag ville och göra alla uppdrag...

2014-10-02 @ 20:49:05
http://bookshelf.blogg.se
Elvira

Tycker det var jätteroligt, älskade att läsa allas inlägg! Säg bara till nästa gång du kommer på nåt ;D och roligt att du nämnde mig ^.^

Anna - Bokbabblaren

Jag tycker alla dina inläggsidéer var roliga! Tyvärr hann jag inte göra alla, men jag är glad att jag hann göra några i alla fall. Är gärna med igen om det blir en nästa gång! :)

2014-10-04 @ 08:38:06
http://bokbabblaren.blogspot.se
Kajsa

Tack för din fina kommentar! :) Ser fram emot nästa idé du kommer på. :)

2014-10-04 @ 10:50:33
http://kajsasbokblogg.wordpress.com
Olivia

Så himla bra intiativ!
Det har varit så roligt att läsa alla inlägg som gjorts!!

2014-10-06 @ 12:45:42
http://sammels.blogg.se/
Hannah

Åhh, är gärna med nästa gång! :D Var lite sent ute, haha! Men man kan ju alltid göra dem i efterhand.. om man har idé-torka! :)

Klara

Det var en väldigt bra och rolig idé! :)

2014-10-12 @ 11:06:00
http://inutienbok.blogg.se
Elisabeth

Woah, det här missade jag totalt. Synd! Anyway, har taggat dig i nån tagg, gör den. Eller inte. Typ.

2014-10-26 @ 20:15:53
http://bokvarg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback