2013 - Genom min kameralins

Det här året har varit fullproppat med så mycket härligt! Jag måste nog säga att detta har varit ett awesomeår med allt för mycket bra saker! Jag har gjort övernaturligt många utlandsresor: Österrike, Sydafrika, London och nu i USA. Det är ganska sanslöst! Och den här sommaren innan jag åkte till USA, den var så underbar! Jag hann med att vara med alla, och jag var så extremt lycklig hela sommaren lång! Och så ett halvår i USA. Alltså det här året har verkligen försvunnit från mina händer! Allt gick för snabbt! 
 
Ett halvår kvar innan jag kommer hem till Sverige igen. Jag längtar ärligt talat, men jag njuter av den tiden jag har här och är så glad över att jag har ett halvår till att vara här! Men alla där hemma: jag saknar er otroligt mycket! Jag vill bara säga tack för alla som fortfarande skickar snaps till mig på snapchat, folk som fortf skriver till mig och ge sin tid att skypa med mig! Ni är helt fantatiska och jag älskar er! <3

Vad jag saknar

- Att kunna ta en promenad
Detta är inget samhälle där man kan gå runt hur som helst. Detta är en bilanpassad samhälle där den enda vägen som finns är bilvägar. Det har gjort mig en aning smågalen för jag älskar att gå ut på en promenad, rensa tankarna, röra lite på fläsket, men det är ganska omöjligt med tanke på att jag bor i närheten av en motorväg...
 
- Lokaltrafiken
Här måste man ha en bil. Annars är man körd. Alltså är jag körd. 
 
- Familjemiddagar
Såklart blir det middag för mig, jag svälter inte. Men det är inte som hemma. Alla äter typ i olika rum, helst inte vid bordet. Såklart händer det att det blir så att alla sätter sig vid bordet, men max en gång i veckan... 
 
- Vitt fluffig snö
Snön har inte kommit hit än, och frågan är om den ens kommer att komma. Det roligaste är att det har börjat bli varmare igen här. Det ligger runt 5+ grader. Såklart finns det snö i bergen, jag har sett snö sedan jag kom hit, men det är inget här jag bor.
 
- Svensk deo
Deon här är ganska jobbig. Det är en "stick" som det nu kallas som är som pulverliknade, så när man rullar på det syns det inte, men när man svettas samlas pulvret upp och bildar vita klumpar. Avskyr verkligen det!
 
- Laktris och choklad
Sorry, deras godis håller inte klassen. Det finns mycket godis, men godiset är det inte ens kvalité på.
 
- Ett eget rum
Jag delar rum med den tyska utbytesstudent just nu, har gjort det i snart två månader och det är inget fel att dela rum, det är bara att jag saknar känslan att bara få vara själv i mitt egna rum, kunna slappna av och känna att röran i rummet är min och inte nån annans. 
 
Det är sakerna för tillfället. Såklart saknar jag min familj och vänner, men det är såååååuppenbart så det kommer inte på listan. 
 

Jag lever på något konstigt sätt

 
Jag överlever fortfarande i USA. Ville bara säga det.
 
Ska sätta mig och skriva en uppsats nån gång.
 
Promise.