Just a reminder

 

What Happened to Goodbye - Sarah Dessen

 
Vem är McLean?
 
Efter hennes föräldrars inte så fridfulla skildsmässa så har McLean och hennes pappa, en restaurangkonsult, varit på resande fot i två år. Så långt bort som McLean kan komma från hennes mamma och mammans nya familj, så försöker McLean lägga skildsmässan på hyllan för att aldrig bli avdammad. Till varje ny plats hon kommer till provar hon på nya karaktärsdrag - från cheerleader till dramaqueen. Efter dessa två år så börjar hon sträva efter en känsla av att stanna. Att få stanna och kanske bara vara sig själv. Men det är svårt att finna sig själv när man har spelat olika roller för allt för länge. Men kanske hon kan få hjälp på vägen att finna sig själv. Kanske av grannen, som råkar vara Dave. 
 
 
Första Sarah Dessen boken för mig. Japp, jag vet, det tog en satans tid för mig att börja på den här författaren, men genom att alla har sagt ribban högt så har jag inte känt suget av att läsa av henne. Men tiden kom när det kände att det var rätt att läsa en bok av henne, så den första var denna. 
 
Jag kan inte säga att jag är amazed eller förbluffad över hur bra boken var. För i mina ögon var det bara en vanlig YA-bok. En lättsam sommarbok om livet och hur svårt det är ibland att vara sig själv och gå igenom sin egna skit. McClean flyttar runt med sin pappa så hon känner ingen poäng att lära känna någon på djupet och därför provar på olika karaktärer. Det verkar ju lovande! Så det kommer bli en händelserik historia? Inte riktigt. Jag tyckte att allt flöt på som honung,segt men ändå var allt sockersött. Därför tog det längre tid än förväntat att läsa boken. 
 
McClean som karaktär var ganska tråkig. För en karaktär som skulle ha varit så många olika personligheter så upplevde jag henne som en grå zon, som en osäker tonåring som tror att hennes åsikt är dogmatisk. Hon utmärkte sig inte i mina ögon, jag tyckte mest hon var grinig och ganska orättvis mot sin mamma. Hon är till och med grinig mot killen som är "suppose to fall in love with her". 
 
Den här boken imponerade inte alls på mig. Jag önskade att den skulle göra det, för det är ju Dessen! Men kanske jag valde fel bok att börja med? Vem vet, men jag tänker inte ge upp med Dessen än! Har 10+ böcker att prova innan jag kan säga att jag är den enda på den här jorden som inte gillar hennes verk.

Då var ett kapitel slutfört

 
I lördags så var det sista loppet för cross country säsongen. Det är supersorgligt! Jag älskar mitt team och jag vill såklart fortsätta med det! Jag vill fortsätta träffa mitt team efter skolan, springa tillsammans, fixa en massa roliga saker att göra och skratta med dem! Detta var de första personerna jag träffade när jag kom hit! Säsongen började innan skolan började, så detta är de jag har känt längst här! Så det är ganska sorgligt att jag måste lämna tillbaka min uniform...
 
Den senaste tävlingarna så har det varit fullt allvar. Först var det League, sen District och nu i helgen var det State. Logan, killen i rött på de sista bilderna, han är lagets stjärna. Han bokstavligt talat sprang ända till State där han tävlade mot de 150 bästa i staten Washington! Det var extremt mäktigt att vara där på plats för alla i teamet fick inte åka dit. Det var en 5-timmars körväg till stället tävlingen var och det fanns 6 st platser i bilen, varav en plats var till Logan. Så jag blev inbjuden av min coach, vilket är en underbar person, att följa med!
 
På senaste tiden så har jag inte sprungit så mycket. Jag har kört på egen träning för jag fortfarande har shin splint i båda benen, men jag är på bättringsvägen! Bara jag inte gör något dumt med mina ben så kommer de säkert vara bra snart! Så jag kunde inte springa League och ens tävla om en plats till District vilket var supersurt för min del!!! Men jag är okej. Jag har jobbat som fotograf på de senaste loppen vilket har varit superroligt! Åh, vad jag kommer sakna mitt team! Men troligtvis kommer jag träffa alla igen när friidrotten drar igång i vår! 
 
Blue, silver and white, that is us, Olympic's Trojans!
Trojans on three. One, two, three: TROJANS!
 
 
 

Pike Place Market

Canon EOS 7D + Canon EFS 17-85mm f/4-5.6 

The Colors of Seattle

 
 
 
Oh, yes! Helgen som var så besökte jag Seattle! Tog färjan över med den snällaste Allisa och vi hade en otroligt mysig tid! Hon har inte heller varit där så många gånger så vi båda tittade runt som turister! Jag älskade verkligen Seattle, kanske mest för jag är en stadstjej som vil vara runt lite puls.